TEULADA MORAIRA
03/02/2024 - ETAPA 4 - EIXIDA - 175 KM - MUNTANYA
En la VCV

La d’enguany serà la primera vegada en la història de la localitat que aculla una etapa de la VCV – Volta a la Comunitat Valenciana. En altres edicions, la carrera sí ha transitat pel seu nucli urbà, però mai ha acollit una eixida o meta.

Teulada (Alicante),
Ciclisme

El Castell de Moraira va ser l’epicentre del ciclisme nacional per un dia en 2019. Allí es va realitzar la presentació oficial dels equips que anaven a participar en La Volta a Espanya 2019. L’afició ciclista de la comarca va acudir en massa a la seua cita amb els millors integrants de l’escamot internacional.

Economia

Teulada Moraira és un referent turístic de la província d’Alacant. A més de les seues espectaculars platges, atractiu per a turistes de tot el món, la zona compta amb un ric patrimoni històric i cultural, per la qual cosa les opcions per al visitant són infinites. 

Cultura

El patrimoni cultural és un dels grans atractius de Teulada Moraira. L’Església de Santa Catalina, el Castell de Moraira, la Torre de Cap d’Or o l’Ermita de Sant Vicent Ferrer són alguns dels exemples que podem visitar.

Esport

Teulada Moraira te una gran oferta esportiva per a totes les edats. Donada la naturalesa del municipi, són habituals els esdeveniments d’esports aquàtics o nàutics, com a regates de vela o competicions de ‘stand up paddle’ entre altres.

Gastronomia

El peix amb marca de qualitat ‘Bahía de Moraira’ i el raïm moscatell amb la denominació d’origen ‘Moscatell de Teulada’ són els principals referents de la gastronomia local.

Segueix-nos
Instagram
Patrocinadors VCV
Institucions colaboradores